Студенти юридичного факультету надають консультації жителям Дніпра

Новини університету

У приміщенні громадської приймальні Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області студенти 1-го курсу ДДУВС разом зі співробітниками надавали безкоштовну правову консультацію громадянам.

Містяни у більшості випадків зверталися з досить-таки спірними питаннями. Одне з них стосувалося рейдерського захоплення земельної ділянки та оскарження дій державного реєстратора. Співробітники юстиції та доцент кафедри загально-правових дисциплін ДДУВС Ірина Кузьміна усім, хто звернувся надали вичерпні – відповіді, роз’яснили алгоритм дій у тій чи іншій ситуації.

Студенти юридичного факультету надають консультації жителям Дніпра

Одне зі звернень стосувалося встановлення авторських прав на цикл наукових робіт. Громадянину було надано роз’яснення щодо необхідності звернення до суду в порядку цивільного судочинства щодо поновлення порушених прав.

«Особи, які отримали консультацію, задоволені нею та були приємно вражені з приводу того, що студенти вже з першого курсу піклуються про отримання практичних вмінь та навичок. Співробітники юстиції також відмітив гарну підготовку студентів, їхню кмітливість та уважність, подякували за бажання допомагати громадянам», – розповідає Ірина Кузьміна.

 

 


1 248