ДДУВС відчиняє двері майбутнім абітурієнтам

Новини університету

Понад 400 майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків завітали до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, щоб із перших вуст дізнатися про цьогорічні особливості вступу до вишу.

Школярів зустрічав оркестр університету, який виконав свої найкращі хіти. У коридорах головного корпусу факультети розгорнули свої інформаційні стенди. Тож одразу після реєстрації гості мали можливість поспілкуватися біля них із викладачами та отримати відповіді на запитання про університет.

Найбільше інформації чекало на старшокласників під час зборів у конференц-залі, щоправда, місць для всіх бажаючих не вистачило, тож слухачі стояли навіть у проходах. Із майбутніми вступниками спілкувалися керівники та викладачі навчального закладу: розповіли про особливості відбору кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів МВС України, про те, за якими спеціальностями готують фахівців, умови вступу до вишу, у тому числі на підготовче відділення. Також учні дізналися, що студенти університету мають можливість отримати звання офіцер запасу, паралельно навчаючись на військовій кафедрі.

На цьому програма Дня відкритих дверей вичерпана не була, по завершенні офіційної частини на гостей чекала ознайомча екскурсія територією Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Старшокласники побували у криміналістичному кабінеті, навчальних аудиторіях, залі судових засідань, бібліотечних та спортивних залах. У мультимедійному тирі школярі отримали можливість позмагатися один із одним, найвлучніші стрільці отримали подарунки.

 

 


1 261