Запрошуємо на серію заходів з фінансової обізнаності

Новини університету

З 29 листопада до 1 грудня 2017 року на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбудуться Дні фінансової обізнаності.


Дні фінансової обізнаності

Захід проводиться під гаслом «Керуй фінансами впевнено!» і покликаний заохотити мешканців приділити ще більше уваги управлінню власними фінансами та бюджетом, підготувати молодь до прийняття впевнених та зважених фінансових рішень.

15 яскравих та професійних спікерів події спеціально завітають до Дніпра, аби навчити жителів упевнено керувати фінансами.

У програмі:

• Інтерактивні тренінги та семінари для молоді – сучасні форми навчання, легкі та доступні формати!

• Лекції та презентації від провідних фінансистів країни – експерти головних фінансових установ країни діляться досвідом та розповідають про світ грошей!

• Унікальна тематична історична експозиція українських грошей та сучасних пам’ятних монет – уперше за межами Національного банку!

• Технологічна зона cashless від компанії VISA – сучасні технології в дії!

 

Впродовж «Днів фінансової обізнаності» у Дніпрі Музей грошей Національного Банку України покаже виїзну виставку, яка складатиметься з двох основних частин:

1) «Історична експозиція «Шляхами історії української гривні»

– Київські і чернігівські гривні, златники і срібляники князя Володимира Великого, перші українські банкноти 1917-1921 років, карбованці і гривні Незалежної України – усі ці експонати розповідають про більш як тисячолітню історію грошового обігу в Україні.

– Фотопроект “Натхненні епохою УНР” доповнює тему 100-річчя Української Революції і об’єднує минуле та майбутнє через мистецтво: на фото молоді українці приміряють на себе образи видатних постатей минулого доби незалежної Української держави початку двадцятого сторіччя.

2) Унікальна колекція пам’ятних монет

– Колекція сучасних пам’ятних монет «Сторінками історії України»

Пам’ятні монети незалежної України підкреслюють найважливіші події і символи в історії нашої держави. Це серії «Відродження української державності», «Герої Козацької доби», «Духовні скарби України», «Українська спадщина» та інші.

– Вперше! Ексклюзивна колекція монет, присвячена саме Дніпру та Дніпровській області. Це розповідь про славетні сторінки з історії міста Дніпра, відкарбовані у пам’ятних монетах незалежної України.

– Найпопулярніші серії пам’ятних монет Національного банку України: «Знаки зодіаку», «Дитячий зодіак» і «Східний календар».

 

Окрім того, відвідувачі зможуть переглянути ролики кампанії «Гривня – наш символ». Дев’ять графічних відеорозповідей показують історичний й символічний зміст кожної банкноти з номінального ряду української валюти.

Сучасні інтерактивні технології представлені спеціальним тематичним мобільним додатком, що наочно демонструє елементи захисту оновленої серії банкнот Національного банку України (100 та 500 гривень). Подібний додаток вперше створено в Україні силами фахівців Національного банку.

Подія відбувається у рамках серії заходів «Дні фінансової обізнаності», що восени об’єднала чотири великих міста України: Одесу, Львів, Харків, Дніпро.

«Дні фінансової обізнаності» вже відбулися у Одесі, Львові та у Харкові. Участь у них взяло більше 5000 осіб!

Обирайте цікаві для Вас заходи та реєструйтеся онлайн finlitdays.bank.gov.ua


1 176