В університеті пройшов Чемпіонат України “Що? Де? Коли?”

Новини університету

Цими вихідними Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ прийняв кращих із кращих знавців – учасників першого етапу Чемпіонату України з інтелектуальної гри «Що?Де?Коли?».

На змагання приїхало більше п’ятидесяти команд з усіх куточків України: від Львову до Харкова. Змагання відбулися у дружній атмосфері, настрій командам не зіпсувала навіть погана погода.

В університеті пройшов Чемпіонат України "Що? Де? Коли?"

Загалом у залі прозвучало 90 питань. Хоча перше та друге місце зайняли команди зі столиці (команди “Мінус один” та “Keisecker” відповідно), не обійшлося і без дніпрян: титулована команда “Примати” посіла третє місце за результатами змагань.

“Турнір був прийнятий і організований на найвищому рівні, за що ми дякуємо керівництву університету. Можна лише позаздрити умовам, в яких навчаються курсанти”, – відзначив якість проведення турніру член правління “Ліги українських клубів” та досвідченний гравець у “Що?Де?Коли?” Ігор Кузьмін.

Прийнявши турнір такого високого рівня, Дніпро починає повертати собі славу інтелектуального міста та важливого осередку інтелектуального руху в Україні.

 

 


1 199