«Спадкоємці Шерлока Холмса»: вікторина визначила кращих знавців із кримінального права

Новини університету

Організували захід викладачі кафедр кримінально-правових дисциплін юридичного факультету та криміналістики, судової медицини та психіатрії факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Знаннями з кримінального права мірялися курсанти 4-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, підготовки фахівців для органів досудового розслідування та юридичного факультету.

До складу журі увійшли викладачі кафедр-організаторів.

Привітав учасників та побажав успіхів у грі професор кафедри кримінально-правових дисциплін Олександр Лускатов. У ролі ведучого виступив доцент кафедри кримінально-правових дисциплін Анатолій Шиян.

Особливо жваве обговорення викликали завдання, що мали практичне спрямування, а саме конкурси «Складання словесного портрету», «Брейн-ринг» та «Відгадай слово».

Боротьба була напруженою. Журі вимогливо, але об’єктивно оцінило роботу команд. Переможцем стали курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції посіла друге місце, третє місце дісталося студентам юридичного факультету.

 

 


1 554