Досвід із-за кордону: викладачка ДДУВС пройшла стажування у провідному виші Фінляндії

Новини університету

Упродовж тижня заступник декана з навчальної та методичної роботи юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Лілія Межевська взяла участь у програмі стажування для юристів у місті Гуйттінен (Республіка Фінляндія).

Захід організовано Інститутом Міжнародної академічної і наукової співпраці з метою розвитку міжнародного світогляду та професійних навичок юристів-практиків та правників-науковців у поєднанні з інтенсивним вивченням фахової англійської мови юридичного спрямування у Західно-Фінляндському Коледжі.

Підвищення кваліфікації проходило в міжнаціональному мультикультурному середовищі з використанням активних комунікаційних методик, зокрема проведення занять у інтерактивному форматі.

У рамках програми стажування Лілія Межевська презентувала модельні заняття, що проводяться у ДДУВС у навчальній залі судових засідань для відпрацювання практичних навичок та інші інноваційні методи, запроваджені в освітній процес.

Досвід з-за кордону: викладачка ДДУВС пройшла стажування у провідному виші Фінляндії

За результатами стажування викладач ДДУВС отримала два сертифікати: фахового підвищення кваліфікації з загальним курсом обсягом 108 годин та мовної підготовки юридичного спрямування.

 

 


2 813