«Правове регулювання пенсійного забезпечення в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку»

Новини університету

Цю тему обговорювали учасники круглого столу, організованого науково-педагогічними працівниками кафедри цивільно-правових дисциплін ДДУВС.

У роботі його роботі взяли участь науково-педагогічні працівники та студенти юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, співробітники Головного управління Пенсійного фонду у Дніпропетровській області, головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Правове регулювання пенсійного забезпечення в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку

Під час проведення круглого столу досить жваве обговорення та інтерес присутніх викликали доповіді співробітників пенсійного фонду, що стосувалися змін у пенсійному законодавстві, спричинених проведенням пенсійної реформи в Україні, порядку та умов пенсійного забезпечення військовослужбовців та осіб начальницького та рядового складу, добровільного страхування у системі державного пенсійного страхування. Також учасники обговорювали питання розвитку інформаційно-телекомунікаційної системи Пенсійного фонду України.

Доповідачами від Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області були: заступник начальника управління, начальник відділу з питань призначення пенсій Тетяна Щербініна, начальник управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Тетяна Лень; начальник юридичного управління Наталія Бутенко, начальник відділу забезпечення бюджету Вікторія Суслова, заступник начальника управління – начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Світлана Лашкова.

Всі запрошені гості та учасники висловили щирі сподівання, що подібні заходи стануть традиційними.

 

 


1 390