Кращі гирьовики університету продемонстрували силу та характер

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшла першість з гирьового спорту серед юнаків та дівчат.

Змагання проводились у командній та особистій першості. Помірятися силами прийшли 42 курсанти, які виступали у вагових категоріях від 63 до понад 95 кілограмів. Хлопці виконували вправи з поштовху двох гир вагою 16 або 24 кг, дівчата змагалися у ривку гирі вагою 16 кг.

За підсумками командної боротьби між чотирма факультетами 1-ше місце вже другий рік поспіль посіла збірна команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Друге місце вибороли курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, третє місце дісталося збірній факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

В особистому заліку серед дівчат найкращий результати показала Волошина Галина, серед хлопців – Сергій Панченко, Денис Швидь, Дмитро Крючков, Олександр Штаненко, Дмитро Прокопенко, Ельбір Сафаров, Владислав Космина.

У номінації «За волю до перемоги» грамотою нагороджено курсанта 1-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Владислава Вінічука.

В естафеті кожну із команд представляли 3 найсильніші спортсмени, які впродовж 9 хвилин штовхати гирі в максимально можливому темпі, максимально можливу кількість разів. Перше місце в цій номінації знову виборола команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, друге – команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, трете – команда факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності.

 

 


1 376