У ДДУВС стартують курси з кібербезпеки

Новини університету

Завершився відбір курсантів та студентів на факультативні курси з кібербезпеки. За результатами тестування з IT-тематики зі 78 здобувачів вищої освіти, курсантів та студентів 1-3 курсів усіх факультетів, сформовано групу у кількості 15 осіб.

Відбір проходив з 4 до 8 грудня зусиллями викладачів кафедр економічної та інформаційної безпеки, українознавства та іноземних мов ДДУВС та практичних працівників Придніпровського управління кіберполіції Національної поліції України.

У ДДУВС стартують курси з кібербезпеки

Факультатив із кібербезпеки стартує 12 грудня і триватиме до кінця червня поточного навчального року. Заняття проводитимуться поза основним навчальним розкладом викладачами кафедри економічної та інформаційної безпеки із залученням практичних працівників Придніпровського управління кіберполіції Національної поліції України з використанням методик спеціалізованих підрозділів країн світу та вітчизняного досвіду.

У ДДУВС стартують курси з кібербезпеки

За результатами проходження програми факультативних курсів учасники отримають відповідні сертифікати, а кращі слухачі – можливість пройти навчальну практику та стажування у підрозділах кіберполіції.

 

 


1 374