Курсанти ДДУВС тріумфально закінчили сезон із пауерліфтингу

Новини університету

У Дніпрі відбувся відкритий чемпіонат України з пауерліфтингу, у якому взяли участь понад 150 найсильніших спортсменів із усієї країни. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ показали високий рівень спортивної підготовки, виборовши 4 золоті медалі.

Чемпіоном України став курсант 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Артем Кипа. Спортсмен поставив новий рекорд та виконав норматив кандидата в майстри спорту з пауерліфтингу. Титул абсолютного чемпіона виборов курсант 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Антон Манжос, який також поставив новий рекорд України та отримав звання майстра спорту міжнародного класу. На рахунку курсанта 4-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Дмитра Луньова також золото та звання кандидата в майстри спорту. Першу сходинку п’єдесталу впевнено зайняв та відстояв звання майстра спорту з пауерліфтингу курсант 4-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Віталій Ісаєв.

Курсанти ДДУВС тріумфально закінчили сезон із пауерліфтингу

Своєю перемогою спортсмени завдячують тренерам збірної ДДУВС: заступнику декана факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, підполковнику поліції Олександру Царьову, викладачам кафедри спеціальної фізичної підготовки, майору поліції Володимиру Рогальському та майору поліції Максиму Логвиненку.

Вітаємо наших чемпіонів та бажаємо такого ж тріумфального виступу на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, який проходитиме у Варшаві.

 

 


1 714