У День Cвятого Миколая до ДДУВС завітало більше 1000 дітей із різних куточків регіону

Новини університету

З нагоди свята Дня Святого Миколая та в рамках традиційної благодійної акції «Подаруй дитині свято» до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітало близько 1000 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей зі складними сімейними обставинами з різних куточків Дніпропетровщини.

У цей день на базі навчального закладу пройшла захоплююча театралізована вистава «Олаф і холодні пригоди».

Ідея, режисура і постановка належать фахівцям відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення Ірині Григорович та Ользі Кузіній. У головних ролях курсанти та студенти університету – Еліна Забіяка, Юлія Сідун, Віолета Риц, Єлизавета Лук’яненко та інші.

Сучасний режисерський підхід, яскраві костюми, артистизм та талант акторів не залишили байдужими жодного глядача у залі.

Після вистави дітей пригостили запашним чаєм із солодощами та провели екскурсію навчальним закладом.

Приємною несподіванкою для дітей стала поїздка до Дніпровського державного цирку, організована зусиллями керівництва Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Новорічна програма «В королівстві цирку» дуже сподобалась маленьким глядачам. Це був справжній карнавал тварин із різних куточків світу: тигри, дикобрази, лами, собаки, єноти, і навіть дикі кабани.

Прикрасою вистави став дресирований білий тигр. Перекиди, біг на задніх лапах: діти були в захваті від трюків граціозного та гнучкого хижака.

 

 


1 505