В Академії поліції визначили найспритніших школярів Запоріжжя

Новини університету

День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції в Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС у співпраці з Запорізькою обласною молодіжною громадською організацію «Молодіжна поліцейська академія» відзначили змаганнями серед учнів загальноосвітніх шкіл № 33, 55, 77 та гімназії № 47.

Мета спортивних змагань – пропаганда здорового способу життя серед молоді та залучення її до активних занять спортом, популяризації професії поліцейського.

День вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції

Учасники команд виявили свою вправність та майстерність, завзято боролися у різноманітних конкурсах на спритність, швидкість та влучність.

Учасники команд виявили свою вправність та майстерність

Команди оцінювались за сумою балів, отриманих у різних спортивних конкурсах, таких як змагання з прикладної стрільби з пневматичної зброї по повітряних кульках; перетягування канату; підтягування на перекладині; естафети «Евакуація пораненого» та інших.

Команди оцінювались за сумою балів, отриманих у різних спортивних конкурсах

За результатами змагань І місце посіла Запорізька загальноосвітня школа № 55, ІІ місце – Запорізька загальноосвітня школа № 33, ІІІ місце –гімназія № 47 м. Запоріжжя. Команди-переможці отримали кубки та медалі, м’ячі, настільні ігри. Після нагородження спортсменів запросили до солодкого частування. І глядачі, і учасники змагань у такий спосіб віддали шану пенсіонерам та ветеранам системи МВС та Національної поліції.

За результатами змагань І місце посіла Запорізька загальноосвітня школа № 55

 

 


1 537