Свято Миколая діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування святкували разом зі своїми шефами

Новини університету

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Традиційно напередодні цього дня курсанти та студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали в гості до дітей.

Так, курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування відвідали комунальний заклад соціального захисту «Центр соціальної підтримки дітей «Довіра»». Всіх учасників свята привітав заступник декана факультету Андрій Андреєв, який побажав дітям міцного здоров’я та щасливої долі.

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят

На Миколайчика здобувачі вищої освіти факультету економіко-правової безпеки відвідали комунальний заклад соціального захисту центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Барвінок», в якому на сьогоднішній день перебуває 33 вихованці. Курсанти привітали малечу зі святом та побажали щастя, міцного здоров’я та світлої надії.

Курсанти привітали малечу зі святом та побажали щастя, міцного здоров’я та світлої надії.

«Це один з найсвітліших і найрадісніших свят. З його приходом кожен із нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітних мрій. Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Цей день вдвічі важливіший для нас, адже ми змогли наповнити «Барвінок» щастям, теплотою і любов’ю, а життя вихованців зробити трішки яскравішим», – ділиться враженнями Богдана Цісар.

Після теплих привітань вручили дітям подарунки, які були придбані активом курсантів за підтримки Батьківської ради факультету економіко-правової безпеки.

З подарунками Святий Миколай завітав і до діток підшефної школи-інтернату № 2. Курсанти 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції привітали дітей зі святом та подарували солодощі.

Після теплих привітань вручили дітям подарунки

Павло Бойченко, Олександр Пляшка, Дмитро Нікоза, Костянтин Лебідь, Олександр Забуйський, Станіслав Бондаренко, Олексій Федоров, Ольга Гузенко та Анастасія Коломоєць підготували для дітей новорічну виставу, під час якої кожна дитина отримала море позитивних емоцій.

Підготували для дітей новорічну виставу

 

 


1 440