Представники університету привітали підшефних із новорічними святами

Новини університету

Незадовго до Святвечора та Різдва з іграшками та солодощами викладачі юридичного факультету ДДУВС завітали в гості до вихованців підшефного навчально-реабілітаційного центру «Горлиця».

У закладі навчаються діти дошкільного та шкільного віку з інтелектуальними, психічними, психофізичними особливостями. Дякуючи досвідченим педагогам таланти дітей набувають максимального розвитку. У цьому на власні очі переконалися викладачі ДДУВС, адже задля їхньої самореалізації створено найсприятливіші умови.

З теплом та повагою діти зустріли гостей, показали свої кращі роботи, виготовлені у творчій студії декоративно-ужиткового мистецтва.

«Думаю, що найціннішим подарунком для таких дітей є віра в те, що їх не забудуть і після свят. Тому ми дорогою назад вже планували, чим можемо порадувати діток наступного разу. Тим більше, що скоро наші студенти та курсанти повернуться з канікул, і тоді ми привеземо до «Горлиці» ще більше привітних посмішок, щирих емоцій та приємних подаруночків», – розповідає одна з організаторів доброчинної акції заступник декана юридичного факультету Ірина Дзюба.

Дітлахи залюбки фотографувалися з гостями, розповідали вірші на новорічну тематику та ділилися заповітними мріями, які турботливі шефи з величезним задоволенням взяли собі на замітку.

 

 


1 461