Веб-портал для кандидатів на навчання у закладах вищої освіти МВС України

Анонси університету, Оголошення для вступників

Для кандидатів із числа цивільних осіб, що бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету розпочав роботу веб-портал електронної реєстрації.

Веб-портал для кандидатів на навчання у закладах вищої освіти МВС України

Для оформлення особової справи кандидата на навчання необхідно особисто звернутися до рекрутингового центру Національної поліції за місцем реєстрації (проживання), зареєструватися та подати online заяву на веб-порталі, який призначений для електронної реєстрації кандидатів на навчання у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських (osvita.np.gov.ua) на сайті Національної поліції України. Освітній портал доступний для реєстрації та подачі заяв. Подати online заяву можливо до 15 травня 2018 року.

Для заповнення анкети необхідно мати особисту електронну поштову скриньку (поштові скриньки з російськими доменами не розглядаються), через яку здійснюватиметься активація заповненої анкети та будуть надсилатися повідомлення про проходження етапів відбору.

З порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції можна ознайомитися на офіційному веб-сайті ДДУВС у розділі «Для вступників».

 

 


13 709