За крок до служби в лавах Національної поліції України: у ДДУВС відбувся розподіл магістрів

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл випускників навчального закладу до територіальних органів Національної поліції України. 76 випускників – майбутні фахівці підрозділів слідства та превентивної діяльності поповнять лави працівників підрозділів поліції у 9 областях України.

Перед державною комісією постали слухачі магістратури денної форми навчання факультетів підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності та органів досудового розслідування. Чимало з них досягли хороших результатів у навчанні, активно займалися спортом та художньою самодіяльністю.

Перший проректор ДДУВС полковник поліції Костянтин Бахчев поздоровив курсантів із новим, важливим етапом у їхньому житті – початком професійної діяльності, побажав гідно нести службу, наполегливо працювати, бути успішними в кар’єрному зростанні.

У день розподілу до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали члени комісії: заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс та заступник начальника слідчого управління – начальник організаційно-методичного відділу підполковник поліції Ганна Весела.

За рішенням комісії з персонального розподілу в Дніпропетровській області нестимуть службу 61 випускник ДДУВС, у Запорізькій – 5, Луганській та Черкаській – по двоє, Вінницькій, Київській, Миколаївській, Полтавській та Чернігівській – по одному.

Керівництвом та працівниками відділу кадрового забезпечення ДДУВС у ході проведення бесіди з кожним курсантом визначені мотиви та наявність підстав перерозподілу випускників між комплектуючими ГУМВС, УМВС. Як було зазначено першим проректором університету Костянтином Бахчевим: «Своїм розподілом залишились задоволені всі курсанти, так як всі їхні бажання були взяті до уваги».

Навчальний процес закінчено, 12 лютого у магістрів випускний, а вже наступного дня поліцейські приступлять до виконання своїх службових обов’язків. Бажаємо їм сумлінно нести службу в лавах Національної поліції України, успіхів та безпечної служби!

 

 


2 034