Курсантка ДДУВС відзначена урядом за успіхи у навчанні

Новини університету

Уряд призначив академічні стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації. Відповідно до розпорядження за визначні успіхи у навчанні стипендіатами стали 100 студентів, серед яких – курсантка факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Аліна Балюра.

Третьокурсниця Аліна навчається «на відмінно», бере активну участь у житті університету, успішно поєднує навчання з науково-дослідною роботою. Сфера інтересів молодого науковця – кримінальний процес. Дівчина поглиблено вивчає англійську мову, захоплюється волейболом та жіночим футболом. Зі шкільної парти вишиває бісером картини та ікони.

Курсантка ДДУВС відзначена урядом за успіхи у навчанні

Аліна Балюра мріє успішно закінчити університет, вступити до магістратури та продовжувати досягати поставлених перед собою цілей, слідуючи простому девізу: «Успіху досягає тільки той, хто наполегливо та зібрано йде до своєї мети».

Пишаємося та вітаємо Аліну, бажаємо подальших успіхів у навчанні, високих досягнень у науковій діяльності та спорті, натхнення у творчості та побільше позитиву у житті!

 

 


1 884