Відтепер рівень правової культури містян у руках злагодженого тандему: представників ДДУВС та місцевої влади

Новини університету

З метою підвищення правової обізнаності жителів Дніпра, реалізації спільних правопросвітницьких проектів та удосконалення практичної складової підготовки студентів між Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ, Чечелівською та Соборною районними у місті Дніпрі радами були підписані меморандуми про співпрацю.

Цими документами передбачена активізація роботи команди консультантів юридичної клініки «Істина», що успішно функціонує у ДДУВС вже упродовж 16-ти років. Підписанти з райрад зі свого боку пообіцяли максимально реалізовувати політику інформування містян про можливість отримувати у провідному юридичному виші Дніпра безоплатної кваліфікованої правової допомоги.

Рівень правової культури містян у руках злагодженого тандему: представників ДДУВС та місцевої влади

Також у рамках підписаних меморандумів студенти юридичного факультету ДДУВС отримали можливість проходити практику в управліннях, службах та відділах Чечелівської та Соборної районних у місті Дніпрі рад із подальшим працевлаштуванням зацікавлених випускників вишу.

Під час зустрічі сторони домовилися спільними зусиллями впроваджувати та реалізовувати цікаві правопросвітницькі ідеї, спрямовані на підвищення рівня правової свідомості населення міста.

«Сьогодні ми поєднали свої зусилля із райрадами міста, аби надання правової допомоги було доступнішим для кожного жителя Дніпра, якіснішим, своєчасним, і звичайно ж із метою посилення правових можливостей і правової спроможності представників соціально вразливих груп», – зауважила проректор ДДУВС Лариса Наливайко.

Рівень правової культури містян у руках злагодженого тандему: представників ДДУВС та місцевої влади

До кінця року у ДДУВС заплановано підписати подібні меморандуми з усіма районними радами Дніпра.

 

 


1 016