ДДУВС відчиняє двері школярам Дніпропетровщини

Новини університету

Поринути в атмосферу найпопулярнішого та найпрестижнішого юридичного вишу Дніпра змогли всі, хто завітав на День відкритих дверей до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Попри мороз та заметілі на дорогах до навчального закладу сьогодні завітало близько 300 школярів міста та області.


Спочатку старшокласники та їхні батьки спілкувалися з керівниками та викладачами вишу у конференц-залі, там отримали консультації з правил прийому та пільгового вступу, зокрема, дізналися про новації цьогорічної вступної кампанії.

Багато школярів записалися на курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання в той же день. У рамках дня відкритих дверей відбувся розіграш подарунків.

За результатами лотереї пакунки з іміджевою продукцією отримали десятеро юних гостей університету.

Далі була екскурсія за відповідним маршрутом, під час якої юні гості познайомилися з життям університету зсередини, на власні очі побачили оснащені новітнім обладнанням навчальні інтерактивні аудиторії та лабораторії, залу судових засідань, спортивну та тренажерні зали, їдальню, курсантські казарми та студентський гуртожиток тощо.

Охочі змогли пройти тест на влучність у навчальних тирах університету. Всіх, хто не зміг завітати до ДДУВС сьогодні, запрошуємо на наступний День відкритих дверей, який відбудеться вже через місяць, 24 лютого.

Разом із нами ви можете зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя та уявити себе частиною великої університетської родини!

 

 


1 277