Тепло та турбота для тих, хто цього потребує найбільше

Новини університету

Курсанти факультету економіко-правової безпеки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ разом із патрульними Дніпра завітали в гості до вихованців дитячого будинку «Барвінок», де провели урок із безпеки дорожнього руху.

Працівники патрульної поліції розповіли про дорожні знаки. Здобувачі вищої освіти організували для дітей тематичну гру, під час якої запитували про кольори світлофора та правила безпеки пішоходів на дорозі. За вірні відповіді учасники отримували солодощі, придбані зусиллями батьківської ради навчального закладу.

Діти уважно слухали й пообіцяли шефам бути обережними та обачними

Також старші наставники розповіли школярам, як поводити себе у випадку зустрічі на вулиці з незнайомцем. Діти уважно слухали й пообіцяли шефам бути обережними та обачними.

Тепло та турбота для тих, хто цього потребує найбільше

«Ми, організатори, хочемо, щоб патрульна поліція зі здобувачами вищої освіти були ближчими один до одного. Добрі вчинки по-справжньому зближують, і сьогодні поліцейські разом із курсантами об’єдналися задля благородної мети – благополуччя та безпеки дітей», – розповідає один із ініціаторів доброчинної акції заступник декана факультету підполковник поліції Сергій Левітан.

Завітали в гості до вихованців дитячого будинку «Барвінок»

 

 


1 231