У рядах Національної поліції поповнення!

Новини університету

У Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Запоріжжя) Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшли урочисті заходи з нагоди складання поліцейськими присяги. На вірність українському народу заприсягнули 39 оперуповноважених кримінальної поліції, з них 3 дівчини, 3 учасники АТО та 3 кандидати в майстри спорту.

Вже завтра ці юнаки та дівчата поповнять ряди поліції в Запорізькій, Полтавській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях. Усі вони пройшли конкурсний відбір, чотиримісячне навчання та успішно склали іспити.

До привітань директора центру Миколи Назаренка приєдналися почесні гості: виконуючий обов’язки заступника начальника управління кадрового забезпечення – начальник відділу професійного навчання Головного управління Національної поліції в Запорізькій області підполковник поліції В’ячеслав Філенко та член атестаційної комісії Головного управління Національної поліції в Запорізькій області Ігор Тимченко.

Поліцейські заспівали гімн, вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків, після чого гордо та рішуче заприсягнули охороняти закони держави, втілювати їх у життя, поважати честь і гідність людини, а також сумлінно нести службу в органах національної поліції.

У рядах Національної поліції поповнення!

«Стати поліцейським мріяв із дитинства, впевнено йшов до своєї мети, закінчив Академію внутрішніх справ у м. Києві. Моя мета у житті – боротися зі злочинністю в рідному місті та зробити свою країну кращою», – розповідає поліцейський Юрій Голодюка.

Після завершення урочистих заходів випускників поздоровили родичі, друзі, що прийшли їх підтримати у такий важливий та відповідальний для них день.

У рядах Національної поліції поповнення!

 

 


1 810