Зворушливий артистизм та непідробні емоції об’єднали викладачів і студентів на сцені ДДУВС

Новини університету

14 лютого, у День всіх закоханих у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась довгоочікувана подія – конкурс талантів «Дві зірки».

«Дві зірки» – це живий звук, яскраві аранжування, імпровізації та несподівані дуети. Цього року за перемогу боролися 10 зіркових дуетів. Суть конкурсу полягала в тому, щоб об’єднати в одному номері студентів, курсантів та викладачів, налагодити плідну творчу співпрацю між ними.

У залі панувала святкова та сповнена приємними емоціями атмосфера. Хтось зачаровував глядачів та членів журі голосом і артистизмом, а хтось харизмою та цікавою ідеєю номера. У виконанні зіркових дуетів прозвучали ліричні, жартівливі та патріотичні пісні. Та найбільше у день усіх закоханих звичайно ж співали про кохання.

Бути ведучими програми було довірено неперевершеним та креативним Івану Сею та Єлизаветі Лук’янченко.

Оцінювання конкурсантів проводило компетентне журі на чолі з т.в.о. першого проректора Володимиром Ковбасою. Обирати кращих артистів було як ніколи важко, адже серед конкурсантів були колеги. В результаті – дипломи у різних номінаціях отримали всі учасники.

Загальна атмосфера свята, сподіваємось, стане зарядом енергії на весь новий рік, а проведення конкурсу «Дві зірки», що так грандіозно, гарно та вдало пройшов у нашому навчальному закладі продовжить добру традицію та внесе в історію ще один приємний відбиток.

Завершилася концертна програма спільним виконанням пісні «Дві зірки». Присутні в залі отримали море позитивних емоцій та незабутні яскраві враження.

 

 


1 662