Пошта кохання об’єднує серця

Новини університету

Свято всіх закоханих у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ традиційно відзначають оригінально, цікаво та творчо. Так, до Дня Святого Валентина колектив факультету превентивної діяльності подбав про гарний настрій викладачів, студентів і курсантів нашого вишу, підготувавши чимало приємних і романтичних сюрпризів для закоханих, зокрема «пошту кохання».

Кожен охочий мав змогу упродовж тижня опустити валентинку до яскравої скриньки. Привітати у такий спосіб можна було не лише свою другу половинку, друга чи подругу, а навіть улюбленого викладача.

Пошта кохання об’єднує серця

Усі валентинки та романтичні посилання, які назбиралися у скринці, були доставлені адресатам «кур’єрами-купідонами» сьогодні, 14 лютого.

Пошта кохання об’єднує серця

Слід відзначити, що студенти за допомогою «пошти кохання» змогли написати про власні світлі, теплі почуття, а головне висловити свою симпатію одногрупникам та викладачам, а також скористалися нагодою, аби освідчитися у коханні не лише до своїх партнерів, але й до рідного університету.

Пошта кохання об’єднує серця

Так, чимало студентів поздоровили з цим чудовим святом як коханих, так і друзів. Вони таємно освідчувалися, бажали всього найкращого викладачам, таким чином засвідчивши їм свою повагу, а також подякувавши за знання та турботу.

 

 


1 793