Заради безпеки дніпрян: курсанти ДДУВС отримали у подарунок від міської влади 90 комплектів поліцейського спорядження

Новини університету

Сьогодні, 19 лютого, голова Соборної районної у місті Дніпрі ради Артем Тімарєв вручив курсантам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ поліцейське поясне спорядження та спецзасоби.

Майбутні поліцейські отримали 90 споряджень поясних, 90 газових балончиків та 25 радіосистем, які будуть використані ними під час патрулювання вулиць міста, забезпечення безпеки та порядку.

«З 2016 року розпочалася реалізація програми МВС України з охорони громадського порядку «Безпечний район», у рамках якої курсанти старших курсів увечері, у вільний від навчання час, патрулюють вулиці Соборного району», – повідомив ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

Керівництво ДДУВС спільно з ГУНП у Дніпропетровській області розробили графіки залучення підпорядкованого особового складу до несення служби та маршрути. Також налагоджена взаємодію між курсантами-патрульними та практичними підрозділами, у разі виявлення факту правопорушення та його фіксації.

Голова Соборної районної у місті Дніпрі ради Артем Тімарєв подякував керівництву вишу за ініціативу та допомогу в організації охорони громадського порядку та висловив надію на подальшу співпрацю у цьому напрямку.

 

 


2 790