Відбувся випуск поліцейської академії

Новини університету

20 лютого в Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ склали Присягу працівника Національної поліції України 39 поліцейських. Нове покоління правоохоронців поповнило лави патрульної поліції і слідчих підрозділів Запорізької та Кіровоградської областей.

Привітати поліцейських завітали почесні гості: т.в.о. ректора Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Сидоров, начальник ГУНП в Запорізькій області Олег Золотоноша, керівник Управління патрульної поліції Запорізької області Світлана Михайловська.

У ході урочистостей поліцейські заспівали гімн, вшанували хвилиною мовчання правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків, заприсягнули охороняти закони держави, втілювати їх у життя, поважати честь і гідність людини, а також сумлінно нести службу в органах Національної поліції.

Перед присутніми виступили слухачі академії поліції, які продемонстрували прийоми з тактики затримання та роззброєння правопорушників та подарували випускникам патріотичну пісню про Україну.

Після завершення урочистих заходів нові патрульні приймали поздоровлення від родичів, друзів та колег, що прийшли їх підтримати у такий важливий для них день.

 

 


2 065