Гімназисти з Оріхова обирають юридичну освіту у ДДУВС!

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ наче магнітом притягує людей звідусіль. Цього разу навчальний заклад відчинив двері 36 гімназистам 11-х класів з КЗ « Оріхівська гімназія №1 «Сузір’я», що у м. Оріхів Запорізької області.

Екскурсії значно розширюють кругозір учнів, глибше знайомлять із різними професіями та активізують творчий потенціал. Саме таку ціль ставило перед собою керівництво факультету економіко-правої безпеки, запрошуючи юних гостей із Оріхова в гості до університету.

«Нам, викладачам, дуже хотілося б, щоб ці цілеспрямовані та впевнені у собі юнаки і дівчата, враження від побаченого зберегли у серці на все життя. Можливо, стоячи на роздоріжжі вибору професії, даний екскурс якраз і зіграє вирішальну роль, спонукає до обрання ДДУВС, провідного юридичного вишу Придніпров’я, як освітньої альма-матер», – висловлює сподівання ініціаторка профорієнтаційного заходу професорка кафедри філософії та політології Ірина Алєксєєнко.

Переглянувши презентаційні фільми про ДДУВС, старшокласники відправилися на екскурсію територією університету.

Гімназисти відвідали навчально-методичний кабінет кафедри криміналістики, тир, навчальну залу судових засідань. Далі гостей познайомили з функціями інформаційно-технічної платформи оперативно-тактичних навчань «Лінія-102».

У ході екскурсії школярі запитували про різне, та найбільше цікавилися новими спеціальностями «Менеджмент», «Психологія», «Економіка», «Публічне управління та адміністрування», за якими університет здійснюватиме набір вже у цьогорічній вступній кампанії.

«Сьогодні ми змогли поринути у справжнє, цікаве та насичене, студентське життя. Мені дуже сподобалося в університеті внутрішніх справ, я навіть на якусь мить відчула себе частинкою цього вишу. Прекрасні аудиторії з новітнім обладнанням, надсучасні тренажерні зали. Створені всі умови для цікавого дозвілля та комфортного проживання», – ділиться враженнями від екскурсії учениця 11-го класу КЗ «Оріхівська гімназія №1 «Сузір’я» Марія Манелюк.

Організатори та гості домовилися про подальшу співпрацю, зокрема проведення спільних науково-практичних та культурно-просвітницьких заходів.

 

 


1 552