Знаю! Дію! Захищаю!

Новини університету

Під такими лозунгом у ДДУВС триває реалізація проекту Міністерства юстиції України «Я маю право». За організації та підтримки керівництва навчального курсанти провели видовищний флешмоб, а студенти юридичного факультету долучилися до презентації проекту фахівцями Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області.

З метою формування у суспільстві правової культури та правової свідомості, сприяння підвищенню рівня знань та поінформованості громадян щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя, указом Президента України оголошено 2018 рік роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».

«Постійна співпраця нашого університету з управлінням юстиції є важливою та пріоритетною у контексті практичної підготовки здобувачів вищої освіти. Спільно ми реалізуємо урядові та регіональні правопросвітницькі заходи, сприяємо захисту прав громадян, підвищенню правової культури, розвитку юридичної освіти в регіоні. Подібні заходи є актуальними для студентства, тому що зовсім скоро саме вони стануть майбутніми нотаріусами, юристами, державними реєстраторами та адвокатами», – зазначила проректор ДДУВС Лариса Наливайко.

«Запам’ятайте: зміни починаються з кожного з нас. І я щиро рада за вас, адже ви дорослішаєте та навчаєтесь у час великих правових змін у нашій країні, а тому закликаю вас розкривати свій потенціал, вносити свої ідеї у розвиток правосвідомості мешканців нашого регіону та долучатись до безпосередньої реалізації проекту «Я маю право!» на Дніпропетровщині», – звернулась до студентів перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Ольга Захарова.

На завершення організатори заходу запросили майбутніх правників на стажування до органів юстиції Дніпропетровщини.

 

 


1 908