Збірна ДДУВС – чемпіон другого етапу Студентської Ліги дзюдо

Новини університету

У Дніпрі продовжилися змагання в рамках Студентської Ліги дзюдо. На татамі СДЮСШОР №6 відбувся другий етап чемпіонату за участю команд 11-ти вищих навчальних закладів Дніпра, Кривого Рогу, Харкова та Кам’янця-Подільського.

Традиційно боротьбу за нагороди вели не тільки студенти-аматори, а й професійні спортсмени.

У командній першості другого етапу кращою стала збірна Дніпровського державного університету внутрішніх справ, яка випередила хлопців Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту. На третьому місці – Університет митної справи та фінансів. Однак за сумою двох етапів все ж лідером сезону з невеликим відривом залишається команда «інфізу». Так що перед фіналом Студентської Ліги 2017/2018 з’явилася інтрига.

Збірна ДДУВС – чемпіон другого етапу Студентської Ліги дзюдо

Що ж стосується особистих результатів другого етапу, то чемпіонами стали курсанти ДДУВС Федір Панько, Поліна Михайська, Олексій Черняк, Тетяна Теслюк, срібло на рахунку Дмитра Нагорного, Владислава Шеверуна, Аліна Величко, Анастасія Ахромова, третю сходинку п’єдесталу у різних вагових категоріях посіли Ольга Цимбал, Анастасія Паратій, Дмитро Ковратка, Михайло Борисенко та Дмитро Кучер.

Перемога у цих змаганнях – заслуга всього колективу ДДУВС! Втім, найбільше хочеться подякувати тренерам, викладачам кафедри спеціальної фізичної підготовки Денису Біліченку, Андрію Кириченку та кафедри фізичного виховання Віктору Счастливцю та Маргариті Чоботько.

Збірна ДДУВС – чемпіон другого етапу Студентської Ліги дзюдо

 

 


1 700