З турботою про ветеранів

Новини університету

Курсанти 2-го курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Руслана Кордіна, Тетяна Лугіна та Владислав Чмуль провідали ветерана МВС України Євгена Петровича Буцького, який більше 20-ти років на різних посадах пропрацював в органах внутрішніх справ та у навчальному закладі.

Майбутні поліцейські привітали Євгена Петровича з 52-ю річницею університету пакунком із продуктами харчування, допомогли по господарству, висловили слова щирої та глибокої вдячності.

77-річний ветеран радо зустрів молодь. Під час чаювання згадав про службу та роботу у навчальному закладі, своїх друзів, з якими пліч-о-пліч долали труднощі, тяжкі випробування. Курсанти у свою чергу ділилися враженнями про навчання та планами на майбутнє.

«Дуже важливо дарувати старшому поколінню тепло та увагу, наповнювати кожен день любов’ю, щоб наші пенсіонери відчували постійну підтримку. Тому ми з курсантами регулярно відвідуємо, допомагаємо, купуємо ліки та продуктові набори ветеранам нашого університету», – розповідає провідний фахівець факультету підполковник поліції Владислав Лазарєв.

Зустріч видалася теплою та привітною, ветеран побажав юним гостям успіхів у навчанні та здійснення всіх їхніх найзаповітніших мрій.

З турботою про ветеранів

 

 


1 156