Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В УКРАЇНІ»!

Анонси університету

12 квітня 2018 року на базі кафедри філософії та політології Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА В УКРАЇНІ».

Напрями роботи конференції:

1. Громадянське суспільство як соціокультурне явище: проблеми, підходи, теорії.

2. Історичні аспекти становлення громадянського суспільства.

3. Глобальні політико-правові проблеми міжнародного простору.

4. Основні напрями розвитку сучасного інформаційного суспільства.

5. Трансформація влади та законодавства в Україні як консолідуючий фактор європейського розвитку українського суспільства.

6. Роль особистості у формуванні громадянського суспільства.

 

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

 

Для участі в конференції необхідно до 01 квітня 2018 року на електронну адресу k_fp@dduvs.edu.ua (або k_fp@ukr.net) надіслати:

1) заявку на участь у конференції (ПІБ, посада та місце роботи, науковий ступінь та вчене звання, адреса, номер телефону);

2) електронний варіант тез (від 3 до 5 сторінок).

 

За результатами роботи конференції буде видано збірник матеріалів.

 

Вимоги до оформлення матеріалів:

1. Прізвище, ім’я, по батькові автора друкуються напівжирним шрифтом праворуч. Через рядок – науковий ступінь, вчена звання, посада, повна назва установи. Через рядок – назва тез (відцентрована, великими літерами, напівжирним шрифтом).

2. Через рядок подається основний текст: шрифт Times New Roman, кегль 14, без переносів, інтервал 1,5, поля з усіх боків – 20 мм, абзацний відступ – 12,5 мм.

3. Посилання в тексті подавати у квадратних дужках із зазначенням порядкового номера джерела та сторінки, наприклад: [4, с. 345; 7, с. 37–56]. Нумерований перелік літератури подається наприкінці тез у порядку посилання. Список літератури оформляється згідно з вимогами Національного стандарту України «Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання. ДСТУ 8302:2015» (К. : ДП «УкрНДНЦ», 2016. – 20 с.).

 

Відповідальність за достовірність фактів, посилань, власних імен покладено на автора тез доповіді. Аспіранти та особи без наукового ступеня до тез мають надати рецензію, підписану кандидатом або доктором наук.

Редакційна колегія залишає за собою право рецензувати та редагувати подані матеріали.

 

Адреса оргкомітету:

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

кафедра філософії та політології факультету економіко-правової безпеки

пр. Гагаріна, 26, м. Дніпро, телефон кафедри: +38(0562) 31-72-24

 

Координатори конференції:

Кузьменко В’ячеслав Віталійович: k_fp@ukr.net

Головіна Ольга Володимирівна: +38(067) 774-21-92

Галай Наталія Анатоліївна: +38(050) 144-96-76.


1 803