Леонід Челахов – срібний призер Кубку України з фрі-файту

Новини університету

У Дніпрі пройшов Кубок України з фрі-файту. За чемпіонські титули приїхали поборотися 5 збірних команд із різних куточків України: Київської, Тернопільської, Вінницької, Івано-Франківської та Полтавської областей. Курсант 4-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Леонід Челахов на цих змаганнях став срібним призером.

«Ці змагання були для мене справжнім випробуванням, бо за день до Кубку України брав участь у змаганнях ДДУВС із рукопашного бою. Спортсмени мене зрозуміють, важко боротися 4 дні підряд із сильними суперниками, багаторазовими чемпіонами. Та я налаштовував себе тільки на перемогу, і вистояв, витримав, ще й виборов 2 переможні медалі, дуже важливі та значимі для мене», – розповідає Леонід.

Леонід Челахов – срібний призер Кубку України з фрі-файту

Особливо напруженою для хлопця була боротьба у півфіналі. На 26 секунді Челахов удушливим прийомом тріумфально отримав перемогу над вінницьким спортсменом.

Леонід Челахов – срібний призер Кубку України з фрі-файту

Це вже друга перемога Леоніда на всеукраїнських змаганнях. Своїми успіхами завдячує тренерові Віктору Богуславському, підтримці рідних, друзів, а ще коханій дівчині Вікторії, яка навчається з хлопцем на одному факультеті, і, до речі, також має високі досягнення у спорті.

Леонід Челахов – срібний призер Кубку України з фрі-файту

Варто відмітити, курсант Леонід Челахов розпочав свою спортивну кар’єру всього три роки тому, вступивши до університету. За цей час отримав звання майстра спорту. Тренується 5 днів на тиждень. Його мета – стати призером Чемпіонату Європи. Наразі ж курсант готується до Чемпіонату України, який проходитиме в Ірпіні у травні.

Вітаємо Леоніда з двома перемогами одразу, бажаємо досягати поставлених цілей, вболіваємо та віримо у нього!

 

 


1 701