Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції!

Анонси університету

Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ спільно з Регіональним офісом в Східній Європі Управління Організації Об’єднаних Націй з наркотиків та злочинності, Українською національною групою Міжнародної асоціації кримінального права, Національною академією прокуратури України та Департаментом протидії наркозлочинності Національної поліції України проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Протидія наркозлочинності в Україні та у світі: проблеми та шляхи їх вирішення», що проходитиме у місті Дніпро (Україна) 21-22 червня 2018 року.

До участі у конференції запрошуються представники міжнародних організацій, закладів вищої освіти, наукових установ, правоохоронних органів, недержавних установ України та іноземних держав, які на міждисциплінарному рівні будуть обговорювати проблеми щодо побудови міжнародного співробітництва стосовно протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.

 

Мета конференції

Метою конференції є об’єднання зусиль працівників правоохоронних органів України та іноземних держав, європейських та світових експертів, інших осіб, заінтересованих у розв’язанні проблем протидії наркозлочинності, дослідження досвіду у цій сфері в глобальній, регіональній та місцевій перспективі.

 

Пріоритетні напрями роботи конференції:

– теоретико-правові та концептуальні підходи протидії наркозлочинності у світі;

– міжнародний досвід діяльності правоохоронних органів зарубіжних країн щодо протидії наркозлочинності;

– стратегія протидії наркозлочинності в Україні;

– діяльність правоохоронних органів України у сфері протидії наркозлочинності та міжнародне співробітництво за цим напрямом;

– протидія злочинам, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, кримінально-правовими засобами;

– виявлення, запобігання та розслідування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів;

– контроль у сфері легального обігу наркотичних засобів в Україні та у світі.

 

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

На початок роботи конференції буде видано збірник статей у спеціальному випуску Наукового вісника Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

До 10.05.2018 року матеріали для опублікування статей необхідно направити на адресу редакції: 49005, Україна, м. Дніпро, просп. Гагаріна, 26 (т. (+38056) 370-96-59, (+38097) 274-47-90) або на e-mail: kirichenkooleg75@ukr.net

Про прийняття матеріалів до опублікування буде повідомлено та авторові публікації надсилається рахунок для оплати залежно від кількості сторінок публікації у готовому макеті (для представників іноземних держав та докторів наук публікація безкоштовна).

Заявки на участь у роботі конференції приймаються до 04.06.2018 року (e-mail: kirichenkooleg75@ukr.net).

Організаційний внесок за участь в конференції не передбачається. Усі витрати, пов’язані з проїздом та проживанням, здійснюється учасниками за власний рахунок або за рахунок сторони, яка їх відряджає.

За результатами проведення Міжнародної науково-практичної конференції планується підготовка та видання колективної монографії. До колективної монографії увійдуть матеріали наукових статей, визначені редакційною колегією як найкращі.

Додаткову інформацію можна отримати у членів оргкомітету конференції:

Олег Кириченко, тел.: (+38066) 946-28-29; e-mail: kirichenkooleg75@ukr.net;

Олександр Шамара, тел.: (+38050) 570-07-67; e-mail: shamara@ap.gp.gov.ua

 

Інформаційне повідомлення, Announcement


1 537