Змагання з рукопашного бою зібрали рекордну кількість учасників

Новини університету

100 рукопашників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ виборювали чемпіонські звання на татамі. 15 кандидатів в майстри спорту, багаторазові чемпіони України і новачки зустрілися в одному залі, аби продемонструвати техніку, професійну майстерність та непереборну жагу до перемоги.

Готували до змагань чемпіонів тренери секцій, викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександр Журавель, Віктор Богуславський, Дмитро Петрушин та кафедри фізичного виховання Владислав Ластовкін і Маргарита Чоботько.

Змагання проходили за схемою двобоїв у декількох вагових категоріях від 60 кг до понад 90 кг.

Спаринги були напруженими, боротьба безкомпромісною, особливо коли на татамі зустрічалися одногрупники або кращі університетські друзі. Так, наприклад, видовищною видалася боротьба за 1-ше місце у ваговій категорії 85+: курсанти з одного факультету, підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, Владислав Циганов та Микита Михайліченко до останнього тримали інтригу. І тільки за лічені секунди до кінця поєдинку за результатами загальної суми балів Микиті вдалося перемогти суперника.

У командному заліку призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – збірна команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції;

2 місце – збірна команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування;

3 місце – збірна команда юридичного факультету.

В особистій першості у своїх вагових категоріях чемпіонами стали Максим Буряк, Олександр Жежер, Вагіф Мамєдов, Леонід Челахов, Тарас Скорик, Захар Капшарь, Микита Михайліченко.

Вітаємо переможців та призерів, а всім, хто на цих змаганнях не отримав кубків та медалей, бажаємо попри все йти до своєї мети та впевнено перемагати!

 

 


1 166