Чемпіонат Дніпропетровщини з рукопашного бою: і знову курсанти ДДУВС у призерах!

Новини університету

Вихідними проходив Чемпіонат області з рукопашного бою серед дорослих. У змаганнях взяли участь понад 60 спортсменів з шести спортивних клубів Дніпропетровської області, серед переможців – курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Змагання було організовано і проведено Дніпропетровською обласною федерацією рукопашного бою з метою підвищення майстерності спортсменів та виявлення перспективного резерву для формування збірної команди області для виступів на Чемпіонатах і Кубках України. Суддівська бригада складалася з 8 суддів, в тому числі й національної категорії.

Дніпро та свій рідний університет на змаганнях представляли курсанти 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Діана Приступа та Максим Шуть.

Для обох спортсменів бої видалися виснажливими та нелегкими. За результатами змагань у розділі «легкий контакт» Діана виборола золото. Максим посів другу сходинку п’єдесталу, обійшовши 3-х суперників у розділі «дозований контакт».

Готував до чемпіонату борців ДДУВС старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександр Журавель.

Чемпіонат Дніпропетровщини з рукопашного бою: і знову курсанти ДДУВС у призерах!

Вітаємо наших курсантів з черговою перемогою, бажаємо так же впевнено і надалі підкорювати спортивні п’єдестали!

 

 


1 012