Сергій Балабан – чемпіон України!

Новини університету

Відкритий чемпіонат України серед ветеранів із дзюдо зібрав цими вихідними у Дніпрі близько 270-ти спортсменів із різних куточків нашої держави, а також з Грузії, Білорусії та Азербайджану.

За результатами змагань кращою командою стала збірна Дніпра. На другому місці медального заліку – Донецьк, на третьому – Кропивницький.

Честь міста та ДДУВС на змаганнях відстоював начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції майор поліції Сергій Балабан – майстер спорту міжнародного класу, неодноразовий чемпіон України, Європи та світу.

Сергій Балабан виступав у віковому дивізіоні М2 (35-40 років), ваговій категорії до 90 кг, провів три надважкі поєдинки, впевнено переміг і став чемпіоном.

ергій Балабан – чемпіон України!

Радість перемоги чемпіон святкує разом із родиною. Головний стимул на змаганнях та основна підтримка Сергія – кохана дружина Оксана, донечка Софійка та син Михайлик.

ергій Балабан – чемпіон України!

Наступний етап у спортивній кар’єрі Сергія Миколайовича – Чемпіонат Європи з дзюдо серед ветеранів, який проходитиме у Шотландії у середині червня. Усім колективом ДДУВС триматимемо за нього кулаки.

Вітаємо Сергія Балабана з блискучою перемогою, пишаємося ним та бажаємо подальших успіхів у спорті та житті!

 

 


1 994