У переддень свята Великодня курсанти ДДУВС відвідали своїх підшефних

Новини університету

З гарним настроєм та пасхальними подарунками завітали курсанти факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування ДДУВС до вихованців підшефного дитячого будинку номер № 1.

Як завжди, теплою та радісною була зустріч, прозвучали душевні привітання. Заступник декана Андрій Андрєєв побажав дітям і вихователям міцного здоров’я, родинного затишку, Божого – благословення, щоб вони росли здоровими, слухняними та допитливими.

«Такі поїздки у нашому навчальному закладі вже стали доброю традицією, адже тепло душі та щира усмішка дитини, не залишає байдужим нікого», – говорить Андрій Вікторович.

У переддень свята Великодня курсанти ДДУВС відвідали своїх підшефних

Не з пустими руками приїхали шефи до малечі, привезли 40 пасхальних кулічів та крашанки, розповіли про православні традиції святкування Великодня.

У переддень свята Великодня курсанти ДДУВС відвідали своїх підшефних

Після привітань та частувань курсанти спілкувалися з дітьми на різні теми, цікавилися їхніми проблемами, разом планували наступні зустрічі. Малеча звернулася до майбутніх поліцейських із проханням виїхати разом на природу та організувати там пікнік. Шефи залюбки погодилися і вже дорогою назад до університету планували травневий відпочинок.

З гарним настроєм та пасхальними подарунками завітали курсанти

 

 


1 149