Кожна дитина чекає свята та мріє про подарунок

Новини університету

Вже стало доброю традицією напередодні величного свята Великодня проводити благодійні акції, направлені на підтримку дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, вихованців підшефних шкіл-інтернатів. Цей рік не став винятком. 70 пасхальними кулічами пригостили вихованців підшефної школи-інтернату № 2 курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У підготовці свята взяли участь 150 майбутніх поліцейських, вони закупали паски, солодощі та сік, а найініціативніші готували сценарій великодньої вистави.

Кожна дитина чекає свята та мріє про подарунок

Курсанти 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ДДУВС Данило Карнацький, Юлія Перепьолкіна, Влада Олефіренко, Альвіна Старусьова, Альона Канюк, Шкут Анастасія, Марина Хабибулліна, Маргарита Устінова, Станіслав Бондаренко разом із дітьми співали пісні під гітару, грали у веселі ігри та забави.

Кожна дитина чекає свята та мріє про подарунок

Вручивши гостинці, курсанти привітали дітвору з наступаючими Великодніми святами, побажали їм гарної долі, життєвих гараздів та успіхів у всіх починаннях.

Кожна дитина чекає свята та мріє про подарунок

«Кожна дитина чекає свята та мріє про подарунок. Всі вони потребують уваги, піклування, турботи. Сьогодні ми подарували малечі свято, і самі від того стали щасливішими. Щирі дитячі посмішки та вдячність надихають роботи добрі справи, тому ми, курсанти ДДУВС, плануємо вже наступну поїздку до школи-інтернату», – ділиться враженнями курсантка Альона Канюк.

21 квітня юнаки та дівчата запланували провести суботник у підшефному навчальному закладі та виховні години з його вихованцями на тему «Права та обов’язки дитини».

 

 


1 318