Майстер-клас із ораторської майстерності для потенційних абітурієнтів

Новини університету

Викладачі ДДУВС провели цікавий та захоплюючий майстер-клас з ораторської майстерності для старшокласників Ліцею нових інформаційних технологій, що у Кам’янському.

Завідувач кафедри філософії та політології В’ячеслав Кузьменко, завідувач кафедри українознавства та іноземних мов Тетяна Крашеніннікова та доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Валентина Мороз розповіли школярам про університет, умови вступу та навчання, зокрема акцентували увагу на нових спеціальностях «Психологія», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Економіка», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», набір на які розпочнеться вже цієї вступної компанії.

Майстер-клас із ораторської майстерності для потенційних абітурієнтів

У ході майстер-класу лектори з університету пояснили учням різницю між риторикою, ораторським мистецтвом та ораторською майстерністю, навели цікаві факти з історії риторики, її розвитку та становлення від найдавніших часів і до сьогодення.

Діти із задоволенням взяли участь у пробних змаганнях, на яких декламували вірші, читали скоромовки та активно обговорювали дискусійні питання у дебатах. Члени журі оголосили переможців конкурсу та побажали творчих успіхів у подібних заходах.

 

 


946