Разом проти корупції!

Новини університету

На базі кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування ДДУВС у рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право» було проведено регіональний науково-практичний семінар «Запобігання корупції: сучасні тенденції».

У роботі семінару взяли участь начальник сектору протидії корупції Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України Павло Грибачов, головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Тетяна Муштат, голова ГО «Антикорупційна правозахисна Рада» Олександр Снісар, уповноважена особа з реалізації Антикорупційної програми ДДУВС на 2018 рік Роман Сіденко, науково-педагогічні працівники кафедри та курсанти університету.

Разом проти корупції!

У ході семінару обговорювалися актуальні проблеми запобігання корупції в Україні, практика застосування антикорупційного законодавства підрозділами захисту економіки Національної поліції України, робота у цьому напрямку Міністерства юстиції України та громадських організацій.

Разом проти корупції!

Особливо учасники семінару акцентували увагу на дотриманні антикорупційного законодавства майбутніми та діючими працівниками поліції. Зокрема, розглядалися питання щодо правильності та своєчасності заповнення декларацій про доходи у різних ускладнених ситуаціях, про особисту та корпоративну антикорупційну культуру.

Разом проти корупції!

 

 


1 417