«Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів і сектору безпеки»

Новини університету

За такою назвою на базі Національної академії прокуратури України пройшла міжнародна науково-практична конференція, в роботі якої взяли участь доцент кафедри українознавства та іноземних мов Тетяна Пакулова та старший викладач Юлія Нагорна.

Мета проведення науково-практичного заходу – об’єднання зусиль викладачів іноземних мов вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку працівників правоохоронних органів, з працівниками спеціальних служб та сектору безпеки України задля покращення методики викладання, відпрацювання новітніх методичних прийомів, обміну практичним досвідом навчання та ознайомлення із зарубіжним досвідом викладання іноземних мов для вказаних категорій слухачів.

У заході взяли участь представники 12-ти наукових установ та провідних вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку майбутніх поліцейських.

У ході конференції обговорювалися питання, що стосуються стратегій забезпечення якості іншомовної підготовки, критеріїв її оцінювання, досвіду впровадження новітніх технологій і програмного забезпечення у викладанні іноземних мов для фахівців права, правоохоронних органів та сектору безпеки.

Іншомовна підготовка працівників правоохоронних органів і сектору безпеки

 

 


1 200