Науковці та практики України та світу об’єднали зусилля задля вирішення проблем інформаційної та економічної безпеки

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Економічна та інформаційна безпека: проблеми та перспективи».

У її роботі взяли участь науковці та практики зі Львова, Харкова, Сєверодонецька, Запоріжжя, Одеси, а також представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій. Загалом, на конференцію надійшли матеріали 72 учасників, серед яких 60 вчених, 16 представників практичних підрозділів, у тому числі з Польщі, Молдови та Білорусі.

«Економічна та інформаційна безпека: проблеми та перспективи»

Першим привітав гостей ректор ДДУВС Андрій Фоменко. «Беручи до уваги сучасні реалії, тема нашого обговорення є надзвичайно актуальною, глибокою та водночас складною. Сучасний вік – вік інформації – не тільки відкриває можливості, а й ставить нові завдання, потребує вирішення нових проблем. Хочу побажати всім вам сьогодні не тільки знайти відповіді на всі проблемні питання, заявлені у контексті теми конференції, а в першу чергу об’єднати зусилля задля їх успішного вирішення», – звернувся до присутніх Андрій Євгенович.

«Економічна та інформаційна безпека: проблеми та перспективи»

У ході конференції її учасники обговорили ряд проблемних питань, більш детально зупинилися на тих, які гальмують ефективну роботу державних та правоохоронних органів у забезпеченні належного рівня економічної та інформаційної безпеки у суспільстві, обмінялися позитивним досвідом у цьому напрямку.

«Економічна та інформаційна безпека: проблеми та перспективи»

За результатами конференції оргкомітетом будуть розроблені рекомендації, направлені на підвищення рівня економічної та інформаційної безпеки в окремих сферах діяльності державних та недержавних органів, зокрема сприятимуть більш якісній підготовці кваліфікованих кадрів у цьому напрямку.

«Економічна та інформаційна безпека: проблеми та перспективи»

 

 


1 356