Дзюдоїсти ДДУВС – срібні призери Студентської ліги

Новини університету

У Дніпрі відбувся фінал Студентської ліги з дзюдо. Упродовж трьох етапів у змаганнях брали участь близько 300-т спортсменів із 13-ти вишів України.

Фінал визначив найсильніших дзюдоїстів сезону. За нагороди змагалися чоловіки та жінки, було розіграно 14 комплектів нагород, а також призовий фонд та цінні подарунки.

Боротьба видалася надзвичайно видовищною та запеклою. Інтрига зберігалася до останньої сутички. Дзюдоїсти ДДУВС вели напружену боротьбу з чемпіонами минулого сезону ПДАФКіС.

Дзюдоїсти ДДУВС – срібні призери Студентської ліги

За результатами 3-х етапів із розривом у 20 балів команда нашого університету вперше за всю історію існування Студентської ліги посіла 2-ге місце залишивши за собою чотирьохкратних чемпіонів НГУ та багатократних призерів УМСФ і ДНУ ім. Олеся Гончара.

Дзюдоїсти ДДУВС – срібні призери Студентської ліги

Під керівництвом викладачів кафедри фізичного виховання Маргарити Чоботько та Віктора Счастливця, кафедри спеціальної фізичної підготовки Андрія Кириченка та Миколи Турчанікова була сформована міцна та потужна команда ДДУВС із дзюдо, до складу якої увійшли курсанти та суденти: Федір Панько, Поліна Михайська, Дмитро Нагорний, Дмитро Ковратка, Владислав Шеверун, Дмитро Кучер, Марина Свиридова, Іван Сахошко, Тетяна Теслюк, Аліна Величко, Олексій Черняк, Денис Бєльченко, Ольга Цимбал, Анастасія Ахромова, Жанна Шарова, Лілія Рябоконь, Михайло Борисенко, Данило Таранець, Ганна Бурхайло, Вікторія Пліванчук, Сергій Юхимець, Карина Батіщева, Шахлар Джафаров, Вагіф Мамедов, Анастасія Парацій.

Дзюдоїсти ДДУВС – срібні призери Студентської ліги

Бажаємо нашим спортсменам подальших успіхів у навчанні і спорті та переможних виступів на Чемпіонаті України з дзюдо, який проходитиме 3-5 травня у Дніпрі.

 

 


1 146