До уваги викладачів!

Анонси університету

16-22 липня Словацьке юридичне об’єднання «Officium» проводить щорічну підготовку юристів за напрямом «медіаторство» в рамках угод, досягнутих з Міністерством освіти та науки України.

Підготовка проходитиме на базі Трешевського університету (Словаччина).

Мета – отримання знань про позасудове вирішення конфліктів за допомогою медіації (переговорів).

Група до 20 осіб формується в Україні (юристи, психологи, науковці).

Вартість навчання: 550€ (дорога, навчання, проживання, дворазове харчування).

Дедлайн (подання заявки, оплата): 10 червня 2018.

Результат: отримання міжнародного сертифікату, який дозволяє здійснювати медіаторську діяльність; внесення до єдиного європейського реєстру медіаторів.

Передбачено, окрім двох міст Словаччини, відвідування Будапешту (Румунія).

Довідка:

«Officium» проводить підготовку з медіації в наступних областях: транскордонні суперечки, міжнародна торгівля, суперечки між власниками / партнерами бізнесу, сімейні правовідносини, трудові правовідносини, податкові та митні правовідносини, промислові суперечки, суперечки в галузі будівництва та девелопменту, суперечки в області медицини і фармації.

Всі фахівці, що практикують медіацію в «Officium» – високопрофесійні медіатори, які пройшли відповідну підготовку та сертифікацію за міжнародними та національними стандартами країн, в яких вони практикують.

Медіатори, в залежності від спеціалізації, мають професійні знання в різних галузях права, економіки, психології, різних галузей промисловості, медицини та фармації, IT, будівництві, що допомагає найбільш кваліфіковано проводити процедуру медіації в різних областях і дає можливість виробити належні, з точки зору правових та галузевих норм, варіанти вирішення спірної ситуації.

Програма підготовки медіаторів: знання етапів конфлікту, принципів медіації, вміння спілкуватися, виявляти предмет спору й інтереси кожної сторони, працювати з емоціями, проводити “сепаратні зустрічі”, готувати угоди, розуміння професійних норм поведінки медіатора і взаємозв’язку етичних і юридичних проблем. Навчання передбачає лекції, групові дискусії, вправи та ігри, стажування.

Стажування включає: спостереження за медіацією; виконання функції комедіатора (стажера) в парі з досвідченим медіатором; проведення медіації під спостереженням супервізора. Після стажування обов’язковим є аналіз помилок та успішних дій.

За додатковою інформацією необхідно звертатися до відділу організації наукової роботи.

 

 


916