«Актуальні питання теорії та практики криміналістичної науки»

Новини університету

За такою назвою у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ на кафедрі криміналістики, судової медицини та психіатрії пройшов науково-практичний семінар.

У заході взяли участь фахівці Дніпропетровського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України: старший судовий експерт сектору трасологічних досліджень та обліків відділу криміналістичних видів досліджень Денис Міллєр та старший судовий експерт сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Віталій Митрофанов, науково-педагогічні працівники кафедри та курсанти.

 Актуальні питання теорії та практики криміналістичної науки

Навчання проходили з метою розширення знань та закріплення професійних умінь і навичок, а також впровадження до освітнього процесу новітніх досягнень науки і техніки. Зокрема, майбутні поліцейські ознайомилися з можливостями пересувної криміналістичної лабораторії – виявляти, фіксувати та вилучати сліди злочинів на місці події.

 Актуальні питання теорії та практики криміналістичної науки

За допомогою інноваційних технологій курсанти вчилися правильно оглядати та вилучати об’єкти біологічного та одорологічного походження, сліди папілярних візерунків, трасологічні та балістичні об’єкти.

 Актуальні питання теорії та практики криміналістичної науки

 

 


928