Підвищуємо рівень англійської!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ за підтримки Міжнародного видавництва National Geographic Learning пройшов загальноуніверситетський семінар для викладачів англійської мови за темою «Використання інноваційних матеріалів в англійській мові. Планування уроків».

Нагадаємо, у квітні цього року викладач кафедри українознавства та іноземних мов ДДУВС Катерина Тимофіїва стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Почуй голос вчителя», у якому взяли участь понад 100 викладачів англійської мови з усієї України. Саме ця перемога сприяла налагодженню важливих зв’язків та контактів. Методист-консультант National Geographic Learning Катерина Шляміна радо відгукнулася на запросини колеги провести методичний семінар для викладачів провідного юридичного вишу Дніпра.

 Підвищуємо рівень англійської!

У ході семінару старший викладач кафедри українознавства та іноземних мов Катерина Тимофіїва ознайомила учасників із різноманітними методами та прийомами навчання граматики англійської мови.
До участі у заході були запрошені викладачі англійської мови кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, Криворізького факультету ДДУВС, а також директор Центру вивчення іноземних мов при Дніпропетровському національному університеті ім. О.Гончара Людмила Байсара.

 Підвищуємо рівень англійської!

Метою такої зустрічі було не лише підвищення науково-методичного рівня викладачів та обмін ідеями щодо новітніх підходів до навчання англійської мови, а в першу чергу створення команди однодумців, які б спільно працювали над єдиною нагальною проблемою – підвищенням рівня знань англійської мови серед студентської молоді.
Науково-методичний семінар відбувся у дусі творчої взаємодії та дружній атмосфері. Усі учасники по закінченні отримали відповідні сертифікати.

 

 


1 429