«Актуальні питання протидії злочинності в Україні»

Новини Криворізького факультету ДДУВС

За такою назвою на Криворізькому факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція, організована з метою обміну досвідом, апробації результатів наукових досліджень та розробок, як відомих українських цивілістів, практикуючих юристів, так і молодих науковців.

На конференцію були запрошені суддя Покровського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Марина Власенко; методист Управління освіти, культури і спорту Криворізької міської ради Оксана Стритович; старший слідчий відділення розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого відділу Криворізького ВП ГУНП у Дніпропетровській області старший лейтенант поліції Роман Шматко; начальник сектору розкриття злочинів проти особи відділу кримінальної поліції Криворізького ВП ГУНП у Дніпропетровській області капітан поліції Василь Іщенко; інспектор сектору превенції Криворізького ВП ГУНП у Дніпропетровській області старший лейтенант поліції Максим Горлач, а також викладачі, студенти вищих навчальних закладів м. Кривого Рогу.

  Актуальні питання протидії злочинності в Україні

Привітав учасників та гостей декан Криворізького факультету ДДУВС Максим Почтовий, який наголосив на актуальності та важливості обраної тематики, побажав доповідачам плідної і результативної роботи.

  Актуальні питання протидії злочинності в Україні

Конференція була організована з метою обміну досвідом, презентації наукових та практичних напрацювань її учасниками. Доповіді були присвячені проблематиці сучасних уявлень про сутність злочинності та протидії її проявам, помилування в Україні, міжнародного співробітництва при проведенні оперативних заходів та іншим актуальним питанням протидії злочинності.

  Актуальні питання протидії злочинності в Україні

Тема конференції викликала жвавий інтерес у її учасників. Доповідачі активно дискутували та обговорювали питання, пов’язані з необхідністю внесення змін до чинного законодавства.

  Актуальні питання протидії злочинності в Україні

 

 


712