Фрі-файтери університету – призери всеукраїнських змагань

Новини університету

Вихідними у Києві проходив Чемпіонат України з фрі-файту серед дорослих та дітей і юніорів, який зібрав близько 230 учасників із 11 областей нашої держави. Серед призерів – троє спортсменів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Для наших фрі-файтерів бої були по-справжньому напруженими, для вболівальників – видовищними.

Чемпіонат України з фрі-файту серед дорослих та дітей і юніорів

У розділі сабмішен файт курсант 4-го курсу факультету кримінальної поліції Леонід Челахов у запеклих сутичках відстояв бронзову нагороду. У розділу лімітет файт другу сходинку п’єдесталу посів курсант першого курсу факультету кримінальної поліції Олексій Черняк, третю – першокурсник цього ж факультету Багунц Спартак.

Фріфайтери університету – призери всеукраїнських змагань

Вперше за всю історію розвитку фрі-файту секретаріат Чемпіонату серед дітей та юніорів очолила курсантка факультету фахівців для підрозділів кримінальної поліції нашого університету Вікторія Колеснік. «Буквально за рік за рік із рядового секретаря на чемпіонатах області Віка піднялася до рівня головного на Чемпіонаті України. Дівчина пунктуальна, відповідальна, якісно та безпомилково веде документацію, зважування та жеребкування, спірні моменти вирішує швидко та своєчасно», – розповідає тренер збірної ДДУВС із фрі-файту Віктор Богуславський.

Серед призерів – троє спортсменів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 


1 094