У ДДУВС визначили кращих знавців адміністративного права серед другокурсників

Новини університету

На кафедрі адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ пройшла вікторина на тему «Адміністративні провадження в діяльності Національної поліції України».

Свої знання з адміністративного права демонстрували курсанти других курсів трьох факультетів: підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, підрозділів кримінальної поліції та органів досудового розслідування.

Вікторина проходила у три етапи. У ході гри «Конверт» учасники відповідали на запитання, це була своєрідна перевірка знань норм діючого законодавства. З азартом курсанти вгадували зашифровані терміни у сфері адміністративного права. У конкурсному завданні «Стань поліцейським» команди розв’язували ситуативні практичні задачі.

Гра була доволі запеклою та напруженою. Учасники продемонстрували гарні знання, ерудицію та вміння злагоджено працювати в команді.

У грі визначили кращих знавців адміністративного права серед другокурсників

За результатами вікторини переможцями стали курсанти групи ДР-642 факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

 

 


869