Бігуни ДДУВС долучилися до міжнародного легкоатлетичного напівмарафону. Результат перевищив очікування!

Новини університету

Вихідними у Дніпрі з розмахом пройшов третій міжнародний півмарафон INTERPIPE Dnipro Half Marathon. Цього року різні дистанції долали понад 4 тис спортсменів.

Прекрасний результат продемонстрували легкоатлети Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Дистанцію у 21 км успішно подолала Анастасія Жихарева. Стартувавши зі 947 спортсменами, дівчина добігла до фінішу третьою.

Бігуни ДДУВС долучилися до міжнародного легкоатлетичного напівмарафону.

У командному забігові на 5 км серед силових структур та відомств «Security Cup» (всього 470 спортсменів) команда ДДУВС посіла 1 місце. В особистій першості на цій дистанції призові місця розподілилися наступним чином: Микола Журавель (4 місце), Сергій Хаблов (5 місце), Кордобан Руслан (7 місце), Болюх Сергій (11 місце), Конарєв Богдан (12 місце), Ігор Токар (15 місце).

Бігуни ДДУВС долучилися до міжнародного легкоатлетичного напівмарафону.

Варто зазначити, що Дніпровський півмарафон не поступається світовим, цього року Європейська легкоатлетична асоціація присвоїла пробігу найвищий рівень сертифікації – 5 зірок. Загалом, на змагання у цьому році з’їхалися бігуни з 11-ти країн світу.

За зібрані на благодійному забігу гроші організатори придбають реабілітаційне обладнання для Дніпровської обласної дитячої клінічної лікарні.

Бігуни ДДУВС долучилися до міжнародного легкоатлетичного напівмарафону.

 

 


856