Нові здобутки та перспетиви на науковій ниві

Новини університету

Днями Українською асоціацією зовнішньої політики та Київським національним торговельно-економічним університетом оголошено результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галузями знань «Міжнародні відносини» та «Журналістика».

Даний захід проводився з метою привернення уваги широких верств наукової спільноти до актуальних міжнародних проблем, пошуку та підтримки обдарованої молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів.

Всього на конкурс було подано 95 студентських робіт, а до участі у другому турі було допущено 15 із них. Другий етап конкурсу – сліпе оцінювання конкурсних робіт членами експертної групи – відбувався за участі президента Української асоціації зовнішньої політики, Надзвичайного і повноважного посла України Володимира Хандогія, віце-президента Української асоціації зовнішньої політики, Надзвичайного і повноважного посла України Олександра Купчишина, Надзвичайого і повноважного посла України Івана Кулеби.

Серед найкращих – три наукові роботи здобувачів вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – Марії Мядзель, Юлії Назаренко та Тетяни Біденчук.

Нові здобутки та перспетиви на науковій ниві

Робота здобувача вищої освіти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Юлії Назаренко (науковий керівник Сергій Перепьолкін) була відзначена дипломом ІІІ ступеня.

Молоді науковці ДДУВС були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

 

 


1 325